Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Projektassistent

Enheten för innovation och entreprenörskap vid Sahlgrenska akademin startade 2007 och skall ge förutsättningar för såväl utbildning och forskning, som skapande av nätverk och inspiration, för att utveckla innovativa projekt inom Göteborg och Västra Götalandsregionen.

Vi bedriver utbildning, forskning, samt verksamhet inom Universitetets "tredje uppgift", dvs. samarbete med näringsliv och samhälle. Forskning och utbildning berör flera centrala och viktiga fält relaterade till innovation och entreprenörskap med anknytning till medicin och hälsa. Större delen av våra aktiviteter utförs genom Sahlgrenska School of Innovation and Entrepreneurship (SSIE).

Arbetsuppgifter

Din roll är huvudsakligen att utveckla struktur och design av projektverksamheten inom SSIE Accelerator – Research and Venture Inc.

Arbetet innefattar att baserat på resultat från genomförda projektarbeten inom hälso-/sjukvårdssektorn arbeta fram ny approach till design av upplägg, samt därtill bygga upp en kommunikationsstrategi kring den typ av arbete som utförts.

Projektarbete samt analysarbete finns redan genomfört som ska utvärderas och struktureras i relation till framtida utveckling och implementering i befintlig verksamhet vid SSIE Acceleratorn.

Vidare innefattas arbetsuppgifter att paketera och kommunicera resultaten från nuvarande och tidigare projekt inom hälso-/sjukvårdssektorn vid SSIE ur olika intressentperspektiv.

Du arbetar i nära samarbete med projektansvariga. Du är delansvarig för planering och genomförande av arbetet. Du bidrar till goda och stärkta relationer inom Göteborgs universitet och med externa aktörer (privata och publika) inom området.

Kvalifikationer

Examen, eller motsvarande, på avancerad nivå inom områdena design management eller innovation och entreprenörskap med fokus på hantering och strategi kring immateriella rättigheter. Erfarenhet av projektarbeten avseende metoden design thinking. Erfarenhet från arbete i innovationsprojekt relaterat till sjukvården. God analytisk, strategisk och administrativ förmåga. God samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.

Utöver ovan listade egenskaper söker vi en person som är engagerad och insatt i frågor som rör samverkan och nyttiggörande, har starkt driv och förmåga att planera och genomföra utifrån strategier och mål, har förmåga att vara strategiskt tänkande med en god förmåga att se helheter. Därtill önskar vi att den som får anställningen är en god lyssnare, öppen och serviceinriktad.

Anställning

Anställningsform: 2 tidsbegränsade anställningar under 6 månader Omfattning: 100 % Placering: Inst. för medicin, Göteborg Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktuppgifter för anställningen

Karl Maack, Enhetschef, 0768-979076, karl.maack@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Skriftlig ansökan innehållande minst 2 referenser.

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?